Кулінарія

«Печиво в магазині більше не купую» (готую вдома пісочне печиво з горіхами з простих інгредієнтів)

В магазині печиво і тістечка більше не купую. Знайшла рецепт приголомшливо смачного пісочного печива з горіхами, тепер готую вдома сама. Готується дуже легко, швидко, з простих інгредієнтів. Ділюся рецептом.

Нереально смачне пісочне печиво!

Спосіб приготування:

У велику чашку викладаємо м’яке вершкове масло, вливаємо яйце, додаємо ванілін, цук. пудру і добре все збиваємо виделкою.

Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, перемішуємо ложкою і замішуємо тісто. Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.

Робочий стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і розгортаємо в пласт.

За допомогою формочки або склянки вирізаємо кружечки.

Потім кожен кружечок змащуємо зверху збитим жовтком і посипаємо подрібненим арахісом (можна замінити на інші горіхи).

Викладаємо на деко, постелений папером для випічки. Випікаємо дванадцять хвилин в розігрітій духовці до ста вісімдесяти градусів.

Бажаю Вам вдалого приготування і приємного апетиту!

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 штука
  • М’яке вершкове масло – 100 грам
  • Цукрова пудра – 80 грам
  • Ванілін
  • Розпушувач – 3 грами
  • Борошно – 180 грам
  • Яєчний жовток – 1 штука
  • Горіхи (арахіс) – 70-80 грам