«Печиво в магазині більше не купую» (готую вдома пісочне печиво з горіхами з простих інгредієнтів)
В магазині печиво і тістечка більше не купую. Знайшла рецепт приголомшливо смачного пісочного печива з горіхами, тепер готую вдома сама. Готується дуже легко, швидко, з простих інгредієнтів. Ділюся рецептом.
Нереально смачне пісочне печиво!
Спосіб приготування:
У велику чашку викладаємо м’яке вершкове масло, вливаємо яйце, додаємо ванілін, цук. пудру і добре все збиваємо виделкою.
Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, перемішуємо ложкою і замішуємо тісто. Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
Робочий стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і розгортаємо в пласт.
За допомогою формочки або склянки вирізаємо кружечки.
Потім кожен кружечок змащуємо зверху збитим жовтком і посипаємо подрібненим арахісом (можна замінити на інші горіхи).
Викладаємо на деко, постелений папером для випічки. Випікаємо дванадцять хвилин в розігрітій духовці до ста вісімдесяти градусів.
Бажаю Вам вдалого приготування і приємного апетиту!
Інгредієнти:
- Яйце – 1 штука
- М’яке вершкове масло – 100 грам
- Цукрова пудра – 80 грам
- Ванілін
- Розпушувач – 3 грами
- Борошно – 180 грам
- Яєчний жовток – 1 штука
- Горіхи (арахіс) – 70-80 грам