Город

Хитрий спосіб обрізки петрушки, щоб збирати врожай 5 разів за сезон

Смачна вітамінна петрушечка – незамінна прикраса обіднього столу. Я з задоволенням додаю петрушку в різні страви, тому ця зелень у мене завжди є під рукою.

Для того, щоб вдосталь налакомиться свіжою петрушкою з грядки і зробити запаси на зиму, необхідно виростити її чимала кількість – ну щоб вже точно вистачило. Я звикла заморожувати петрушку, щоб в холодну пору року зелена вітамінна приправа радувала не тільки своїм смаком, але і кольором. Як же зробити так, щоб можна було зрізати петрушку з грядки на протязі всього сезону?

Ніякого секрету немає, головне – правильно зрізати петрушку. Суть методу полягає в тому, що я зрізаю тільки дорослі пагони, які висота яких досягла 15 див. Я проводжу дану процедуру ножицями – це дуже зручно і безпечно, оскільки молоді пагони залишаються недоторканими.

Ще один головний момент – залишайте 3 см зрізаного стебла втечі недоторканим, щоб кущ зовсім не залишався рідким.

Після обрізки петрушку потрібно рясно полити і підживити (відмінно підійде гумат калію).

Ось і все, з такою обрізанням рясний петрушечний урожай вам забезпечений!

і ставте тут буде ще багато корисного і цікавого!