Кулінарія

Печеня зі свинини з беконом і томатами. Результат перевершує всі очікування. Беріть на замітку!

Ставте лайк та підписуйтесь на канал «» в Яндекс Дзене, щоб не пропускати наші нові публікації. А також приєднуйтесь до нас на нашому сайті , в соцмережах , і , де ви дізнаєтеся ще більше нових рецептів, кухонних лайфхаков, корисних порад та найцікавіших новин зі світу їжі

Порцій: 2

Час приготування: 1 ч. 30 м. (10 хвилин на підготовку, 1 година 20 хвилин на приготування)

Інгредієнти(2 порції)

Бекон –30г

Вода –50 мл

Крохмаль кукурудзяний -0. 5 ч. л.

Цибуля –1шт.

Мед –1ч. л.

Перець чорний мелений –за смаком

Помідори у власному соку –250г

Свинина –500г

, Сіль –за смаком

Часник –1зуб.

Приготування:

1. Підготувати необхідний набір інгредієнтів: м’якоть свинини, наприклад, шию, бекон, цибуля, часник, мед, томати у власному соку, часник, кукурудзяний крохмаль, сушений розмарин, сіль і мелений чорний перець.

Джерело: www. depositphotos. com

2. Бекон нарізати невеликими шматочками, викласти на розігріту сковороду і обсмажити з усіх боків до підрум’янення.

Потім прибрати зі сковороди на тарілку.

Джерело: www. depositphotos. com

3. Часник очистити, розім’яти ножем, викласти на сковороду, на якій смажився бекон і обсмажити з двох сторін по 1 хвилині з кожної сторони.

Джерело: www. depositphotos. com

4. М’ясо сполоснути, обсушити і нарізати на шматочки середнього розміру.

Викласти шматочки м’яса на сковороду в один шар.

Джерело: www. depositphotos. com

5. Обсмажити на сильному вогні з одного боку, а потім перевернути на іншу сторону.

Джерело: www. depositphotos. com

6. Цибулю очистити, нарізати пір’ям.

Додати на сковороду цибулю і обсмажити разом з м’ясом, поки цибуля не стане золотистого кольору.

Джерело: www. depositphotos. com

7. Додати на сковороду до м’яса і цибулі помідори у власному соку.

Якщо у вас свіжі помідори, можна зняти з них шкірку, а м’якоть подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки.

Джерело: www. depositphotos. com

8. Посолити, поперчити і приправити розмарином.

Джерело: www. depositphotos. com

9. Повернути на сковороду обсмажений раніше бекон.

Джерело: www. depositphotos. com

10. Перемішати всі компоненти, накрити сковороду кришкою і тушкувати на слабкому вогні протягом 50-60 хвилин.

Джерело: www. depositphotos. com

11. Через деякий час додати до м’яса мед.

Джерело: www. depositphotos. com

12. І крохмаль, розведений у невеликій кількості води.

Тушкувати під кришкою ще 1-2 хвилини, поки соус, в якому готувалося м’ясо, не почне густіти.

Вимкнути нагрів блюдо і дати настоятися під кришкою протягом 10 хвилин.

Джерело: www. depositphotos. com

13. Подавати в якості основного блюда з улюбленим гарніром або салатом.

Приємного апетиту!

Джерело: www. depositphotos. com

Дивіться також

#спекотне #свинина #м’ясо #як приготувати #їжа #кулінарія #покроковий рецепт #з